NYITVATARTÁS

Ránk számíthat.
Csomag feladás, 
kiszállítás, akár 
következő munkanapra.
Nyitva:
     hétköznap: 8-17
     szombat:    8-12
Telefonos elérhetőség:
06-70-20 73 821 

HÍRLEVÉL aranyat ér

Kategóriák

Szavazás

Tessék parancsolni! Mivel szolgálhatok?

 Egy konkrét termékkel.
 Az árakat ellenőrzöm..
 Egyéni vásárló vagyok.
 Céges vásárlás ügyében
 Csak nézelődöm...
 Véletlnül kerültem ide

Munkaruha színválaszték

Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

  

Röviden 

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.

DM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk. Rendszerüzenetet anélkül is küldhetünk.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Harmadik félnek személyes adatokat csak hozzájárulással adunk át.

Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken.

 

Bevezetés

Az M3 ROAD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal utca 5., adószám: 10946556-2-13) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (jelen esetben a webshop-használóval, a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.

Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.

 

Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése

·         az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy

·         az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll.

 

A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

Ha az érintettek személyes tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna (mint például jelen esetben egy webshopon), a tájékoztatás megtörténhet az alábbi információk nyilvánosságra hozatalával is:

a) az adatgyűjtés ténye,

b) az érintettek köre,

c) az adatgyűjtés célja,

d) az adatkezelés időtartama,

e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,

f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése, valamint

g) ha az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételének van helye, az adatkezelés nyilvántartási száma.

Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi weboldalak adatkezelését szabályozza: https://munkaruha.store vagy https://munkaruha.store és a fenti tartalmi előíráson alapul. A tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: https://munkaruha.store/Adatvedelem

A tájékoztató módosításai a fenti címen történő közzététellel lépnek hatályba.

Értelmező fogalmak (3.§)

 

1.       érintett/Felhasználó: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy;

2.       személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;
3.       adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

4.       adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
5.       adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

6.       adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is - adatok feldolgozását végzi;

7.       adatvédelmi incidens: személyes adat jogellenes kezelése vagy feldolgozása, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés.

 

Webáruház működtetéshez kapcsolódó adatkezelés

 

1.       Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (4) bekezdése alapján, meg kell határozni a webshop üzemeltetéshez/működtetéshez kapcsolódó adatkezelés körében a következőket:

 

   a) az adatgyűjtés ténye,

b) az érintettek köre,

c) az adatgyűjtés célja,

d) az adatkezelés időtartama,

e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,

f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése.

 

2.       Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

 

Személyes adat

Az adatkezelés célja

Vezeték-és keresztnév

A kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges.

E-mail cím

Kapcsolattartás

Telefonszám

Kapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése.

Számlázási név és cím

A szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése.

Szállítási név és cím

A házhoz szállítás lehetővé tétele.

A vásárlás időpontja

Technikai művelet végrehajtása.

A vásárláskori IP cím

Technikai művelet végrehajtása.

 

Az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyes adatot tartalmazzon.

 

3.       Az érintettek köre: A webshop weboldalon vásárló valamennyi érintett.

 

4.       Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A rendelés teljesítéséig tart az adatkezelés. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

 

A könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot (ideértve a főkönyvi számlákat, az analitikus, illetve részletező nyilvántartásokat is), legalább 8 évig kell olvasható formában, a könyvelési feljegyzések hivatkozása alapján visszakereshető módon megőrizni.

 

5.       Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat az adatkezelő sales és marketing munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

 

6.       Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

·         postai úton a 2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal utca 5. címen,

·         e-mail útján az m3road@gmail.com e-mail címen,

·         telefonon az 06-20-34 54 387 számon.

 

7.       Az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elker tv.) 13/A. § (3) bekezdése:

 

A szolgáltató a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. A szolgáltatónak az egyéb feltételek azonossága esetén úgy kell megválasztania és minden esetben oly módon kell üzemeltetnie az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása során alkalmazott eszközöket, hogy személyes adatok kezelésére csak akkor kerüljön sor, ha ez a szolgáltatás nyújtásához és az e törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig.





Bevásárlókosár

Gyártó

Super akciók

Akciós termékek

Jól láthatósági dzseki E040
Jól láthatósági dzseki E040

nettó 7.851 Ft
AKCIÓ! - 12%
nettó 6.872 Ft

További akciós termékek

Vélemények

vélemények

Kedvezőbb szállítási díj

Olcsóbb mint a tömegközlekedés.
Gyors, kényelmes, nem kell parkolóhelyet keresni.
Akár Bruttó 1400 Ft-ért már másnap Önnél lehet a megrendelt termék.
Részletes díjtáblázat itt.

Partnereink

AKCIÓS ÁRAKRÓL

Valamennyi akciós
termék ára frissítve
és érvényes:

2019. március 01.
-től  a készlet erejéig, illetve a következő beszállításig, vagy árlista kiadásáig.
A kifutó termékek kivételével új rendeléseket is teljesítünk a várható szállítási határidő megadásával.
A megrendelés felvételekor megadott ár tájékoztató jellegű, a pontos árat csak beszállítás után tudjuk megadni.
Így Ön a végleges ár ismeretében dönthet a rendelése teljesítéséről, vagy törléséről.
Az import termékek ( 99% ) esetén a Forint árfolyam változása miatti kisebb veszteségeket átvállajuk.
Kifutó termék esetén csak a készleten lévő termékeket tudjuk biztosítani.

Nettó árak jelentése

Legfontosabb partnereink gyárak, üzemek, intézmények. Az ő beszerezéseik és könyvelésük is nettó áron tartja nyilván termékeinket, ezért technikai okoból csak nettó árakat tudunk megjeleníteni. A nettó ár a költségelszámolás alapja, de vásárláskor ennek 1,27-szeresét kell megfizetni, mivel így számolható ki a fizetendő bruttó ár. Ha a számítás menete problémát okoz, úgy kérem hívjon minket!


Webáruház készítés és bérlés

0.15 mp




KAPCSOLAT

   06-70-2073821
   2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal u
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL




Vásárlási információk

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés